Alte tipuri de tancuri rezervoare si silozuri de depozitare pentru lichide si pulberi

Avem placerea sa va prezentam o gama variata de rezervoare industriale si pentru agricultura, realizate din
polietilena. Avem permanent pe stoc, sau disponibile la comanda, toate tipurile de rezervoare, inclusiv dimensiuni atipice, echipamente si accesorii.

Containere sunt produse esentiale pentru activitatea economica si universal utilizabile. Containere rezervoare pentru produse chimice, produse alimentare si apa, trebuie sa îndeplineasca cerinte speciale fiind, de asemenea, realizate din polietilena cu aditivi diversi, in functie de mediul in care lucreaza si lichidul care este depozitat.

Fabricarea, materia prima, calitatea si designul containerelor sunt in concordanta cu aceste cerinte speciale. Pentru tratarea apei si a altor lichide, rezervoarele noastre de dozare sunt considerate cele mai bune din lume si cu o durata lunga de viata, datorita constructiei robuste.

Putem furniza tipuri diferite de tancuri de dozare, silozuri pentru lichide, silozuri pentru pulberi, rezervoare si tavi de colectare si putem executa, la cerere, orice alt model proiectat de clientii nostri. Pentru containerele care presupun comenzi speciale, va rugam nu ezitati sa ne contactati Vom fi fericiti sa va ajutam la realizarea proiectelor dumneavoastra.

Putem, de asemenea, sa va furnizam mai mult de 50 de tipuri diferite de rezervoare de colectare dreptunghiulare, certificate si
acreditate de DIBt (Institutul German pentru tehnica de constructii, Berlin). Ele sunt rezistente chimic, foarte durabile si pot sa transporte si sa stocheze pâna la 1.290 de litri în zona unde se face colectareea.
Daca nu stii ce tip de tanc rezervor ti se potriveste, nu ezita sa ne contactezi pentru consultanta gratuita.

Rezervoare cilindrice pentru dozare si stocare cu busoane

Tancuri rezervoare orizontale

Rezervoare rectunghiulare

Rezervoare tancuri cilindrice pentru stocare

Rezervoare siloz rectangulare pentru pulberi cu suport din otel

Rezervoare siloz cilindrice pentru pulberi cu suport din otel

Rezervoare siloz rectangulare pentru lichide cu suport din otel

Rezervoare siloz cilindrice pentru lichide cu suport din otel

Rezervoare la comanda

Daca nu ati gasit inca produsul pe care il cautati Orinev Industrial Solutions va ofera posibilitatea de a realiza rezervoare la comanda. Pentru intrebari ne puteti contacta oricand la oricare din numerele de telefon de mai jos sau pe email.