Butoaie din plastic cu capac

Butoaie din plastic cu capac

Caracteristici

Butoaiele din plastic cu capac se pot pozitiona perfect intr-un palet ele fiind facute ideal pentru asemenea task-uri.  Modelele de 28 si 60 de litri sunt usor de manevrat datorita celor 2 manere laterale sau adanciturilor. Inelul din otel zincat poate fi sigilat pentru a garanta imunitatea produsului.

Materiale

Butoaiele din plastic cu capac sunt produse cu extrudarea tehnologiei de turnare prin suflare in inalta densitate si polietilena de inalta greutate moleculara, cu aditiv anti-UV. Acestea sunt disponibile, de asemenea, in versiunea pentru produse alimentare.

Omologari

Gama completa este certificata pentru transportul  rutier, aerian si maritim de produse solide periculoase (pulberi, granulate, produse de patiserie etc.) in conformitate cu regulamentul ONU si legile RID / ADR IMO / IMDG ICAO RTMD.

Tehnologii

Butoaiele din plastic cu capac sunt produse cu cele mai noi  sistemele de control axiale si radiale care permit o distributie optima a grosimii si garanteaza o rezistenta excelenta la stres mecanic (compresie si test prin lovire).

Butoaie OT L

Butoaie OT RT

Butoaie OT IT

Butoaie OT EU