Containere IBC

Rezervor apa 1000L  este fabricat din HDPE/PVC/LDPE sau din straturi mixte de materiale in functie de substanta care trebuie transportata. fiind regasit si sub numele de container IBC !000L.Rezervoarele apa IBC 1000L sunt folosite pentru transportul produselor chimice si alimentare periculoase sau nepericuloase.

Atentie :Rezervoarele reconditionate sau sh spalate(chiar daca au continut produse alimentare) nu pot fi refolosite pentru   apa potabila sau transportul altor produse alimentare intrucat in porii HDPE se pot  dezvolta aflatoxine si alte mucegaiuri care pot provoca in timp boli grave .

Pentru Apa potabila si substante alimentare se folosesc numai bazine noi 1000 L cu robinet verde,certificat industrie alimenara si marcate cu furculita si cutitul.

Pentru irigatii pot fi folosite orice tipuri de Rezervor apa 1000L IBC reconditionat cu precizarea ca cel care a fost anterior pentru transportul lichidelor alimentare va crapa numai dupa 2 ani intrucat la acest model este interzisa folosirea bisfenolului care asigura rezistenta materialului plastic la razele solare.

Preturi promotionale valabile pana in decembrie 2019:

-IBC second hand spalat industrial------------------------------------------------------350ron+tva

-IBC reconditionat cu certificat  ISO,curat,uscat,test aer efectuat-------------------380ron+tva

-IBC reconditionat cu rezervor nou-----------------------------------------------------530ron+tva

-IBC nou food------------------------------------------------------------------------------580ron+tva

Toate rezervoarle de mai sus au dopul de la canea si garnitura incluse.

Atentie : Recomandam folosirea de cuple cu robinet suplimentar sau cu iesire pentru furtun pentru a proteja caneaua IBC-ului.

Accesorii IBC polipropilena armata cu fibre pentru rezervoarele de apa 1000L.

Adaptor pentru cuplare furtun tip GARDENA cu filet S60X6 si iesire pt furtune cu urmatoarele diametere la interior. 32mm/25mm/19mm si 12,5mm

accesorii container ibc